Roggebrood met appelsalsa en paling

4
< 20 min -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel fijngehakte kervel of bieslook door. Snijd de paling in stukjes van 5 cm. Snijd 3 roggebroodjes elk in 3 stukjes en bestrijk ze dun met mayonaise. Leg de plakjes paling erop en schep de appelsalsa erover.

Roggebrood met appelsalsa en paling is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept