Sliptong met noten en rozijnen

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de rozijnen in de port. Spoel de sliptongen af onder koud water en dep ze droog. Bestrooi de tong met peper en zout en haal de vis door de bloem. Verhit de boter en bak hierin de tong in 3-4 minuten per kant goudbruin. Schep de vis uit de pan en leg deze op een warme schaal. Schep de rozijnen en de noten door het bakvet en laat ze iets kleuren. Giet het mengsel over de vis. Strooi de peterselie erover en garneer met partjes citroen. Lekker met gekookte rijst en peultjes met worteltjes.

Sliptong met noten en rozijnen is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Gebakken sliptong met tjap tjoy
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken sliptong met dragonmayonaise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sliptong uit Oostende
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept