Cornish Pasties

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

VOOR HET DEEG: 1. Zeef bloem op werkvlak en verdeel boter overheen.

2. Voeg zout en ei toe en kneed vlug alles door elkaar. (niet te lang doorkneden)

3. Vorm deeg in bol en plaats in plastiek zak en laat deeg voor tenminste één uur in koelkast rusten VOOR DE VULLING: 1. Vermeng alle ingredïenten, behalve eidooier.

2. Verdeel vulling in 4 gelijke porties.

3. Verdeel deeg in 4 gelijke delen en rol uit tot cirkels van 18 cm. in doorsnee.

4. Leg vulling in het midden van elke deeglap en bestrijk de rand met eidooier.

5. Vou lapjes dubbel en druk randen goed tegen elkaar aan.

6. Bestrijk met rest van eidooier aan bovenkant.

7. Bak pasteries voor 20 min bij 180*C en erna nog 20 min. bij 150-160*C.

Cornish Pasties is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

CORNISH PASTIES
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
shortcrust pastry (korstgebak)
0 min
Bekijk recept

Cornish pasty
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
CORNISH PASTIES
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept