8. Meng Koolraap, wortel, aardappel, peterselie, ui en runderbouillon en meng dan die blokjes vlees erdoor.
9. Meng zout en peper erdoor. 10. Rol deeg uit tot vijf millimeter dikte op een licht met bloem bestrooide werktafel. 11. Plaats een schotel van achtien centemeter omgekeerd op deeg en snijd er rondjes van. (zo zes in totaal) Maak eers drie rondjes en rol de deeg opnieuw uit tot vijf millimeter dikte en snij dan de overige drie rondjes uit. 12. Verdeel vulling over één helft van rondjes en borstel ei over andere helft van rondje. 13. Vouw twee helften bij elkaar om een pakje te vormen en knijpt met vingertoppen op een golgplaat manier, de rande goed dicht. (jij kan ook een vork gebruiken en de randen plat op werktafel dicht drukken) 14. Borstel met een penseel de pasteitjes met eigeel en bak ze op een ingevette bakplaat voor vijf en vijftig minuten bij een oven temperatuur van 180*C. tot mooi goudbruin van kleur.