KAAS, TIJM EN OLIJVENBROOD

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit oven voor op 180*C.
  • 2 Meng gist, suiker en melk in een schaal.
  • 3 Laat mengsels staan op een warme plaats voor vijf minuten tot er bubbels verschijnen boven-op..
  • 4 Zeef zout en bloem samen en verdeel over werkblad en maak in't midden een kuil.
  • 5 Gooi gistmengsel erin en werk de bloem erdoor vanuit het midden van bloem kuil met vingertoppen.
  • 6 Kneed deeg voor zes tot tien minuten tot het elastisch is.
  • 7 Laat deeg rijzen in afgesloten bak tot dubbel in grote.
  • 8 Slaan deeg weer plat en maak het op als vloerbrood.
  • 9 Plaats brood op ingevette bakplaat en druk olijven in bovenkant van brood. 1
  • 0 Verdeel kaas vermengd met fijn gesneden tijm over brood. 1
  • 1 Laat brood verder voor vijf en dertig minuten rijzen onder plastiek folie op een warme plaats. 1
  • 2 Bak brood tot gaar en mooi van kleur.

KAAS, TIJM EN OLIJVENBROOD is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Olijvenbrood met truffelolie en parmezaan
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaten-olijvenbrood met rozemarijn
30 min
Bekijk recept
Italiaanse tonijnsalade met olijvenbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met gemengde salade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept