Verwarm de oven voor op 200 ºC. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil eraf. Pers de limoen uit. Hak de vis in heel kleine stukjes. Meng de vis in een kom met 1 eetlepel limoensap, limoenrasp, gember, vissaus, sojasaus, ei, maïzena en de helft van de bosui en rode peper. Vet een muffinvorm met holtes van 3-4 cm royaal in met roerbakolie en schep het vismengsel erin. Strooi de rest van de bosui en peperreepjes erover. Druppel er nog wat olie over en bak de viscakejes in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Serveer de viscakejes lauwwarm op een blaadje sla. Lekker met mangochutney of een dipsausje van sojasaus en limoensap. Tip: Vervang de kabeljauw door tilapia- of meervalfilet. Maak deze viscakejes ook eens van gepelde tijgergarnalen, of vervang de helft van de vis door garnalen.