Kook de broccoliroosjes in een pan met ruim kokend water en wat zout in 3-4 minuten beetgaar. Spoel ze in een vergiet af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. Snijd het wit en het groen van de bosuitjes in stukken van 4 cm. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in heel dunne reepjes. Snijd de tilapiafilet in stukken van 3-4 cm en kruid ze met zout en kerriepoeder. Verwarm de wok en schenk de olie erin. Laat de olie zo heet worden dat er een lichte damp afkomt. Leg de stukken vis in de olie en bak ze 2-3 minuten, schep ze af en toe voorzichtig om. Schep de broccoli, bosui en peperreepjes erdoor en bak deze 1-2 minuten mee. Voeg dan de kokosmelk toe en warm het gerecht nog even door. Breng de curry op smaak met zout en peper. Lekker met (basmati)rijst en wortelsalade met verse koriander Tip: vervang de broccoliroosjes door 150 g sugarsnaps en 1 kleine mango in blokjes.
Tilapiacurry met broccoli is een recept van Visrecepten