Tomatentaartjes met Hollandse garnalen

6
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes brood uit. Bestrijk de sneetjes met olijfolie en bekleed 6 muffin- of soufflévormpjes met de sneetjes brood, met de oliekant naar buiten. Klop in een kom de eieren los met de slagroom, kaas, 1 eetlepel bieslook en zout en peper naar smaak. Schenk het eimengsel in de vormpjes en verdeel de tomaatjes erover. Bak de taartjes in de oven in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen tot lauwwarm. Meng 1 eetlepel bieslook door de garnalen en breng op smaak met zout, peper en eventueel een beetje citroensap. Zet de taartjes op bordjes en schep de garnalen erop.

Tomatentaartjes met Hollandse garnalen is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatentaartjes met kwartelei
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaartjes
30 min-
Bekijk recept
Tomatentaartjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaartjes Met Hollandse Garnalen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept