Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de filets in de lengte doormidden, zodat er 8 tongrepen overblijven. Rijg de tongrepen in een krul aan 8 satéstokjes. Hak de garnalen een beetje fijn en meng ze met de mayonaise, de zure room, ½ eetlepel frambozenazijn, ½ eetlepel mosterd, een snufje zout en een snufje peper. Roer van de rest van de azijn met de rest van de mosterd, een snufje peper, een snufje zout en de olie door elkaar. Was en droog de spinazie. Breng 1 liter water met een theelepel zout aan de kook. Leg de satéstokjes met vis in het hete water, breng het weer tegen de kook aan. Zet het vuur laag en laat de tong in ongeveer 3 minuten gaar worden. Hussel ondertussen de spinazie met de dressing door elkaar en verdeel de salade over 4 borden. Schep de tongrepen voorzichtig uit het vocht, verwijder de satéstokjes en leg de gekrulde filets op de spinaziesalade. Schep de garnalenmayonaise op de filets en strooi de croûtons eromheen.
Tongkrullen op een spinaziesalade met garnalenmayonaise is een recept van Visrecepten
Dit vind je misschien ook lekker
Hollandse poffertjes met garnalen en gerookte zalm