Tonijn met sperziebonen en olijven

2
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de sperziebonen in een pan met ruim kokend water in 5 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken. Snijd de tonijn in stukken van 2 x 2 cm. Verhit de olijfolie in een wok en bak de uipartjes en knoflook al omscheppend 2 minuten. Schep de stukken tonijn erdoor en roerbak ze 3 minuten op een hoge stand. Schep de sperziebonen en olijven erdoor en voeg de Italiaanse kruiden, balsamicoazijn en 2 eetlepels water toe. Verwarm het gerecht nog 2-3 minuten op een matig hoge stand. Voeg zout en peper naar smaak toe. Lekker met pasta of grof gesneden boerenbrood.

Tonijn met sperziebonen en olijven is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept