Tonijnsalade op toast

8
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonijn met de fijngesneden rauwkost, de grofgehakte walnoten, 1 eetlepel peterselie en de helft van de dressing. Rooster de boterhammen in een broodrooster of onder de grill goudbruin. Snijd de korsten van de boterhammen. Snijd elke boterham in 4 driehoekjes. Verdeel het tonijnslaatje over de toastjes. Leg op elk toastje een ½ theelepel dressing en strooi de rest van de peterselie erover en serveer direct. Wijntip: Alsace Sylvaner, lichte, frisse, fruitige witte wijn.

Tonijnsalade op toast is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept