Waterzooi van vis en lentegroenten

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de wortel, bosui en peultjes in een hapjespan. Leg de stukken vis en garnalen ertussen en verdeel peterselie en de blokjes boter erover. Bestrooi het geheel met zout naar smaak en maal er royaal peper boven. Schenk de wijn en zoveel visfond erbij dat de vis net bedekt is met vocht. Breng het geheel op matig hoog vuur aan de kook en laat de waterzooi 10-12 minuten zachtjes koken tot de vis gaar is. Serveer de waterzooi in warme diepe borden en geef er bruin stokbrood bij.

Waterzooi van vis en lentegroenten is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met lentegroenten en zeevruchten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met lamsham en lentegroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept