Zalmcurry met peultjes

2
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zalm in blokken van 3 cm en wrijf ze in met limoensap, zout en peper. Halveer de peultjes. Kook ze in een pan met ruim kokend water en wat zout in 2-3 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken. Snijd de bosuitjes in stukken van 2 cm. Pel de rode ui en snijd hem in dunne partjes. Verhit de olie in een wok en roer het kerriepoeder erdoor. Voeg de rode ui en bosui toe en roerbak ze 2 minuten. Schep de zalm en peultjes erdoor en roerbak alles nog 2 minuten. Roer voorzichtig de yoghurt erdoor en laat het gerecht nog 2-3 minuten zachtjes sudderen. Lekker met basmatirijst en wortelsalade. Tip: vervang de Griekse yoghurt door 200 ml romige kokosmelk en het kerriepoeder door Indiase of Thaise currypasta.

Zalmcurry met peultjes is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmcurry
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmcurry van Micmac
0 min
Bekijk recept