Zalmfilet met bosui en dragon

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kontjes van de bosuitjes en halveer de uitjes in de lengte. Ris de dragonblaadjes van de takjes. Verwarm de boter in een hapjespan en leg de zalmfilets erin. Leg de bosuitjes tussen de zalm en strooi er wat zeezout en peper naar smaak over. Verdeel de dragonblaadjes over en tussen de zalm. Knijp de citroen erboven uit. Zet het deksel op de pan en smoor de zalm en uitjes zachtjes in 8-10 minuten bijna gaar. Lekker met knoflookpuree: fruit plakjes knoflook zachtjes in wat olijfolie. Stamp gekookte aardappelen fijn en roer ze met warme melk, de knoflook met olie en zout en peper naar smaak tot een fijne puree.

Zalmfilet met bosui en dragon is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept