Zalmfilet met kruidenroomkaas

4
20 - 30 min -
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de zalmfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Kruid ze naar smaak met zout en peper. Leg de zalmfilets in het midden van een grote magnetronschaal. Haal de peultjes af. Snijd de worteltjes in dunne plakjes. Leg de worteltjes, peultjes en de minikrieltjes door elkaar rondom de zalmfilets, besprenkel met de olijfolie en de wijn. Dek de schaal af en zet de zalmschotel 12 minuten in de magnetron (400W). Verdeel de roomkaas over de zalmschotel en zet het afgedekt nog 5 minuten in de magnetron. Wijntip: Alsace Riesling, droge, zuivere, witte wijn. Gastronomische wijn bij uitstek.

Zalmfilet met kruidenroomkaas is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Verse kruidenbroodjes
25 min
Bekijk recept
Sandwich kruidenroomkaas
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Witlofschotel met kaassaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met kruidenroomkaas
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept