Zalmtaartje met gorgonzola

1
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225 ºC. Snijd de zalmfilet in dunne plakjes. Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren en leg de vierkantjes op een ingevette bakplaat. Bestrijk ze met gorgonzola en leg de plakjes zalm erop. Strooi zout en peper over de zalm en verdeel de bosuitjes erover. Besprenkel het geheel kruidenolie erover. Bak de taartjes in de oven in 10 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze lauwwarm.

Zalmtaartje met gorgonzola is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Zalmtaartje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtaartje Met Limoencreme
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtaartje Met Gorgonzola
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtaartje met bosui
20 - 30 min -
Bekijk recept