Zeebaarsfilet met mosterdglazuur

4
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zout. Meng olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruine basterdsuiker. Bestrijk de vis licht met dit mengsel. Leg de zeebaars met de huidzijde op het rooster van de barbecue of gebruik een grillpan. Rooster de vis 12-15 minuten afhankelijk van de dikte en bestrijk deze tijdens het roosteren met mosterdglazuur. Leg als de vis te donker wordt een stukje aluminiumfolie onder de vis op het rooster. Leg de trostomaten ernaast op het rooster en laat ze garen.

Zeebaarsfilet met mosterdglazuur is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Sticky BBQ beenham
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met dragon-mosterdglazuur
1u50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hespengebraad met vijgen-mosterdglazuur
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zeebaarsfilet met groene kruiden
< 20 min -
Bekijk recept
Gebakken zeebaarsfilet met tomaat
20 - 30 min -
Bekijk recept