Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus

4
20 - 30 min -
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaten in stukjes. Klop de eieren los met de parmezaanse kaas en de peper. Spoel de zeeduivelfilet af onder koud water en dep de vis goed droog. Leg de filet tussen plasticfolie, druk de vis iets platter en haal vervolgens de filet eerst door de bloem en daarna door het eimengsel. Bak de zeeduivel in de hete boter goudbruin en gaar in 3-4 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Maak intussen de saus door de witte wijn en de room in te koken. Bind de saus eventueel met 1 eetlepel allesbinder. Schep de tomaten en kappertjes erdoor. Serveer de zeeduivelfilet met de saus eromheen. Lekker met tagliatelle en broccoli.

Zeeduivel met zongedroogde tomaten en kappertjessaus is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met kappertjessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept