Zeewolfspies met salie en Spaanse chorizo

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zeewolffilet in 24 stukjes. Halveer de plakjes chorizo. Rijg de stukjes vis, de halve plakjes worst en de blaadjes salie aan 4 lange spiezen. (Gedroogde salie wordt over de spiezen gestrooid.) Strooi wat zout over de spiezen. Bestrijk de spiezen en een grillrooster met olie. Laat de spiezen op een hete barbecue in circa 6 minuten gaar worden. Tussentijds 1 x keren. Lekker met een pittige rijstsalade. Wijntip: Cabernet d’Anjou, een frisse rosé die uitstekend combineert met pittige gerechten

Zeewolfspies met salie en Spaanse chorizo is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolfspies Met Salie En Spaanse Chorizo
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept