Visflensjes

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de surimi met de mayonaise, de ketchup en de geraspte wortel. Doe de pannenkoekenmix in een schaal, voeg de helft van de melk toe en roer met een garde tot er geen klontjes meer zijn. Roer de rest van de melk en het ei er door. Smelt de boter in een kleine koekenpan. Wacht tot de boter een beetje bruin begint te worden. Schep een juslepel beslag in de pan, wacht tot de onderkant van het flensje bruin en de bovenkant droog is. Keer het flensje om en bak de andere kant bruin. Houd de gebakken flensjes afgedekt onder folie warm. Bedek de flensjes elk met 4 eetlepels krabsalade, leg er wat veldsla op en rol de flensjes op. Vistip: vervang de surimi door roze garnalen of plakjes gerookte zalm.

Visflensjes is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Visflensjes met krab
0 min
Bekijk recept

Visflensjes met krab
0 min
Bekijk recept