Vispaella met chorizo

4
35 min of meer -
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en rode peper en bak ze in een hapjespan 3 minuten in de olie tot de ui zacht is. Bak de rijst mee tot deze glazig is. Voeg kurkuma, paprikapoeder en knoflook toe. Meng de tomaatblokjes met de bouillon en roer bij de rijst, deze moet net goed onderstaan. Breng op smaak met zout en peper. Kook afgedekt op laag vuur in 20 minuten gaar. Schep na 15 minuten de chorizo, paprika, doperwten, tonijnstukjes met groente en garnalen erdoor. Laat meegaren en serveer.

Vispaella met chorizo is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vispaella uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paëlla
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept