Vispakketjes van de barbecue

4
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel op 4 dubbele vellen aluminiumfolie (30 x 30 cm.) de wortel en de prei, schik daarop de in blokjes gesneden zalm en kabeljauw, verdeel daarover de eveneens in blokjes gesneden Mon Chou, strooi er dan de garnalen en de peterselie over en maal naar smaak wat zeezout en peper over het geheel. Besprenkel het als laatste met de witte wijn. De vellen folie elk apart dichtvouwen. Op het rooster -zo nu en dan verschuivend- gedurende 10-15 minuten gaar laten worden. Ingezonden door: Willy Brandsma uit Enschede

Vispakketjes van de barbecue is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept