Zeevruchtensla Met Gember-limoendressing

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer en ontpit ondertussen de meloenen en schep het vruchtvlees eruit met een parisiennelepeltje. Vang het meloensap op. Pel de tomaten, ontpit ze en snijd ze in reepjes. Reinig de ui en snijd in fijne reepjes. Meng de meloenballetjes, het sap en de tomaat- en uireepjes door de gemarineerde zeevruchten.

Zeevruchtensla Met Gember-limoendressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapjes met roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosrijstsalade met zalm en groenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeevruchtensla
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept