Aziatische Kipsalade

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de asperges grof. Snipper de uien fijn. Braad de kipfilets in een verhitte grote koekenpan met anti-aanbaklaag aan beide kanten bruin en bijna gaar. Voeg de ketjap toe en braad de filets verder tot ze gekaramaliseerd en gaar zijn. Haal de filets uit de pan en dek ze af met folie om ze warm te houden. Bewaar alle braadvocht.Maak intussen de dressing : Meng de sojasaus, rijstazijn, gember en wasabi in een pot met schroefdeksel e schud het goed. Snijd de kip in dikke plakken. Kook de asparges tot ze net gaar zijn en giet ze af. Snijd de wortel en peultjes fijn. Vermeng in een grote kom de asperges, wortel, peultjes, kiemen, kool en uien. Verdeel er de kip en bewaarde vocht over en besprenkel het met de dressing. Garneer de salade met amandelen en zaden.

Aziatische Kipsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Noedels met varkensvlees met Aziatische kruiden
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aziatische wokgroente met ananas en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept