Oma?s Kapucijners.

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de kapucijners met het vocht en iets zout in een pan en breng deze aan de kook. Laat ze een 15 minuten op een laag vuur goed warm worden. (Verse kapucijners in het weekwater met een klontje boter aan de kook brengen en in 1,5 uur gaar laten worden.) Bak de spekjes in een droge koekenpan niet te hard uit. Schep de kapucijners in diepe borden en doe er een eetlepel stroop overheen en schep hier de spekjes met de jus over. Roer dit geheel goed door elkaar.

Oma?s Kapucijners. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijners met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
In bier gestoofde zuurkool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's gevulde appeltjes
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept