Zoek
Garnalenspiesjes Met Gember-tomatensaus
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g grote gepelde garnalen
8 satestokjes
2 theelepels citroensap
tabasco
1 eetlepel sla- of olijfolie
4 bolletjes gember
6 eetlepels tomatenketchup
1 eetlepel verse fijngeknipte bieslook of uit de diepvries Voorbereiding Prik de garnalen aan de satestokjes.
Meng 1 theelepel citroensap met een paar druppels tabasco en de olie en bestrijk de garnalen rondom met het mengsel.
Hak de gemberbolletjes fijn en meng ze met de ketchup
het citroensap
de bieslook en een paar druppels tabasco. Bereidingswijze Leg de garnalenspiesjes in een hele hete grilpan of pan met anti-aanbaklaag en gril ze heel snel (2 minuten) om en om bruin. Serveertips Serveer ze met de saus en eventueel warm maisbrood.
Tip: de garnalen kunnen ook zonder te grillen koud worden gegeten.
Wijntip: Alsace Gewurtztraminer
kruidige
krachtige witte wijn Foto's /
Bereiding
Leg de garnalenspiesjes in een hele hete grilpan of pan met anti-aanbaklaag en gril ze heel snel (2 minuten) om en om bruin.
Garnalenspiesjes Met Gember-tomatensaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroengras-garnalensaté
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenspiesjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept