KNAPPERIGE BAKJES MET HOLLANDSE GARNALEN

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Duw het deeg naar beneden zodat bakjes ontstaan. Bak de deegbakjes in de oven in ca 8-10 min. knapperig bruin. Meng in een kom de slagroom met kerriepoeder, een snufje zout en mayonaise en klop de room stijf. Wip de filodeegbakjes uit de vormpjes en zet ze op vier borden. Haal de steeltjes van de waterkers en verdeel ze over vier bakjes. Schep de garnalen erin met daarop een flinke lepel kerrieroom.

KNAPPERIGE BAKJES MET HOLLANDSE GARNALEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept