Kerrie-krabdip

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de boter met kerriepoeder, ui, bleekselderij en chilies in een middelgrote schaal 2,5 minuut op 100% tot de ui glazig is.
  • 2 Voeg de roomkaas toe, laat deze in 1 minuut op 100% zacht worden. Goed mengen.
  • 3 Roer de melk, het citroensap, de krab en de peterselie er voorzichtig door.
  • 4 Doe de dipsaus in een schaal en serveer hem met kleingesneden rauwe groenten naar keuze.

Kerrie-krabdip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept