Langoustines Met Kreeftenjus En Gerookte Knoflook

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Langoustines halveren, het darmkanaal verwijderen en met zout en peper bestrooien. Besprenkelen met pesto en dragonsnippers. De langoustines rangschikken op een geoliede plaat. Geperste knoflook aan de melk toevoegen en met wat zout licht verwarmen en schuimig kloppen. De spaghettini kort blancheren, uitlekken en een scheutje olijfolie toevoegen. De spaghettini mengen met de julienne van bospeen en courgette. De kreeftenjus verwarmen en opkloppen met klontjes koude roomboter. De saus afmaken door de geslagen room door de saus te spatelen. De langoustines in de oven op 220 gr. ongeveer 3 min verwarmen. De langoustines op een verwarmd bord dresseren, samen met de spaghettini. De kreeftenjus toevoegen en het knoflookschuim over de langoustines gieten.

Langoustines Met Kreeftenjus En Gerookte Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept