Shrimps In Palm Oil (Liberia)

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en blancheer de aubergines en kook de doperwten in weinig water gaar. Verhit de olie. Snijd de tomaten in vieren en fruit ze onder voortdurend roeren samen met de uitjes, de knoflook, een mespuntjes chilipoeder en een mespuntje zout in de hete olie. Blus het geheel af met 1 kopje water en laat de saus 3 minuten doorkoken. Leg enkele garnalen voor de garnering apart. Voeg de doperwten aan de saus toe. Temper de warmtebron en roer de dooiers geleidelijk door de saus, tot deze gebonden is. Snijd de aubergines in dunne plakjes en leg deze kort voor het einde van de kooktijd in de saus. Voeg na 5 minuten de garnalen toe en laat alles nog 5 minuten zachtjes sudderen. Garneer de schotel met de apart gehouden garnalen.

Shrimps In Palm Oil (Liberia) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Shrimps In Palm Oil. (Garnalen In Palmolie Uit Liberia)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Summer-shrimps
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannenkoek Met Tartaar Van Happy Shrimps
20-30 min -
Bekijk recept
Shrimps With Chicken In Hot Sauce
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shrimps In Palm Oil. (Garnalen In Palmolie Uit Liberia)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept