Garnalenvlinders Met Knoflook, Peper En Peterselie

6
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de garnalen langs de rug over de lengte door (niet halveren!). Meng in een kom de olie met het citroensap, knoflook, pepers en peterselie. Voeg de garnalen toe en roer ze goed door het mengsel. Laat ze 2-3 uur marineren. Verhit de olie in een grote pan, wentel de garnalen door de bloem en frituur ze 2-3 minuten in de olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer met partjes citroen en peterselie

Garnalenvlinders Met Knoflook, Peper En Peterselie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept