Libanese Inktvisringen Met Amandelen

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd met een scherp mes de lichaamszakken van de inktvis in ringen.Doe de bloem op een bord en roer zout, peper en cayennepeper erdoor. Leg de bulgur, die nu droog moet zijn, op een ander bord. Roer de gehakte amandelen erdoor. Breek de eieren in een kommetje en klop ze los.Haal de inktvisringen door de bloem, dan door het ei en tenslotte door bulgur-amandelmengsel. Leg ze in een enkele laag op een plat boerd of een dienblad en zet ze 1 uur in de koelkast.Verhit de olie tot 180 graden C. en frituur de ringen in porties goudbruin. Houd ze warm tot u ze serveert.

Libanese Inktvisringen Met Amandelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Broodjes met tonijn op Libanese wijze
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hamburger met Libanese smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept