Ananas/Garnalenpennen

8
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie, het citroensap, de gesnipperde sjalotjes, zout, peper en kruiden door elkaar roeren. De gamba′s eventueel ontdooien en ze ongepeld minstens 3 uur in de marinade leggen. Ze daarna goed uit laten lekken. De ananas in blokjes snijden en garnalen en ananas afwisselend aan pennen rijgen. In ? 5 minuten rondom bruin roosteren. Af en toe bestrijken met de marinade en eventueel bestrooien met wat (zee)zout.

Ananas/Garnalenpennen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept