Vlaamse Mosselpan Met Tartaresaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de mosselen en verwijder de beschadigde of open mosselen. Maak de uien, selderij, peterselie en prei schoon en snijd deze grof. Breng in een ruime pan 1 dl water, het bier, de boter, het laurierblaadje, de peper, en de gesneden groenten aan de kook en laat dit zachtjes in een gesloten mosselpan 3 minuten koken. Voeg de mosselen toe en kook ze, onder af en toe omscheppen, 5 minuten totdat alle mosselen open en gaar zijn. Verwijder dichtgebleven mosselen. Hak de eieren en snipper de sjalotjes voor de tartaresaus en meng ze met peper, zout, azijn en bieslook door de mayonaise. Schep de mosselen op diepe borden en serveer de tartaresaus erbij.

Vlaamse Mosselpan Met Tartaresaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante tilapia met peultjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbeldikke vissandwich
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Frisse Tartaresaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
mayonnaise kenwood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept