Dim Sum Van Ching

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de koekepan dun met olie in. Leg de dim sum naast elkaar in de pan en bak ze op middelhoog vuur +- 2 minuten tot de onderkant lichtbruin is. Schenk er +- 2 dl. water bij en zet het vuur hoog. Dek de pan af en kook de dim sum +- 5 minuten tot het water is verdampt. Neem, als de dim sum sissend geluid gaan maken, het deksel van de pan en laat de rest van het vocht verdampen.

Dim Sum Van Ching is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese Stoomcake (Ching Dan Go)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoetzure Kipspiesjes Ching Style
30-60 min -
Bekijk recept
Broodjes Met Zoet Zuur Vlees En Uien
10-20 min -
Bekijk recept

Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dim Sum van Jenny
45 min-
Bekijk recept
Siu Mai dimsum
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Dim Sum Van Rog En King'crab In Bouillon Met Shii-take
30-60 min -
Bekijk recept