Shanghai Garnalen

3
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de garnalen met 2 eetlepels sherry. Hak de gember fijn. Maak een sausje ban 1? eetlepel sojasaus, 1 eetlepel suiker, 1 eetlepel sherry en 1 eetlepel azijn. Verhit op hoog vuur 3 dl olie in de wok. Schroei de garnalen dicht tot ze verkleuren. Schep eruit en laat uitlekken. Giet de olie op 2 eetlepels na uit de wok in een bewaarpan (dit is niet nodig als je dit niet gebruikt). Verhit op hoog vuur de 2 eetlepels olie opnieuw. Roerbak de gember tot het geurt. Voeg het saus en de garnalen toe en roerbak tot het vocht verdampt is.

Shanghai Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van paksoi en rettich
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kipcurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept