Garnalentoast

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng voor de dipsaus de tomatensaud in een kom met knoflokk, chilipepers, hoisinsaus en Worcestershiresaus.Pel de garnalen en trek voorzichtig de donkere darm uit elke rug, te beginnen bij het kop-eind.Draai de garnalen met de knoflook, waterkastanjes, koriander, gember, eiwitten, peper en zout in 20-30 sec. tot een gladde puree.Kwast de bovenkant van elke snee brood in met losgeklopte eidooier en strijk het garnalenmengsel over uit. Strooi er flink wat sesamzaad over en snijd elke snee in 3 even brede repen (2 driehoeken kan ook).Vul een grote wok voor eenderde met olie en verhit die tot 180?C of tot een blokje brood er in 15 sec. bruin in wordt.Frituur de toasts in kleine porties 10-15 sec. of tot ze goudgeel en krokant zijn. Begin met het garnalenmengsel onder en keer ze halverwege.Neem de toasts er met een tang of schuimspaan uit en laat uitlekken op verkreukeld keukenpapier.

Garnalentoast is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalentoast
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalentoast.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
10-20 min -
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalentoast
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalentoast.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
10-20 min -
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept