Meng voor de dipsaus de tomatensaud in een kom met knoflokk, chilipepers, hoisinsaus en Worcestershiresaus.Pel de garnalen en trek voorzichtig de donkere darm uit elke rug, te beginnen bij het kop-eind.Draai de garnalen met de knoflook, waterkastanjes, koriander, gember, eiwitten, peper en zout in 20-30 sec. tot een gladde puree.Kwast de bovenkant van elke snee brood in met losgeklopte eidooier en strijk het garnalenmengsel over uit. Strooi er flink wat sesamzaad over en snijd elke snee in 3 even brede repen (2 driehoeken kan ook).Vul een grote wok voor eenderde met olie en verhit die tot 180?C of tot een blokje brood er in 15 sec. bruin in wordt.Frituur de toasts in kleine porties 10-15 sec. of tot ze goudgeel en krokant zijn. Begin met het garnalenmengsel onder en keer ze halverwege.Neem de toasts er met een tang of schuimspaan uit en laat uitlekken op verkreukeld keukenpapier.