Piquant Crab Meat

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het recept is in het Engels gelaten, want met vertaling gaat er veel verloren van het recept zoals dit in 1600 werd beschreven. 1. Melt all but 2 tablespoons of the butter in a pan and add the crab meat,wine vinegar,thyme,breadcrumbs,egg yolks,capers,mace,salt en pepper.Cook gently,stirring occasionally,until most of the liquid has evaporated,about 8 min.Rub the crab shells or serving dishes with the cut garlic glove.For the garnish:melt the remaining butter,add the crab claws with a little salt en pepper and heat gently.When the crab meat mixture is cooked,taste it for seasoning,pile it in the crab shells or dishes and top with th claws.

Piquant Crab Meat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse bonenschotel met erwtjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco Salad
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti voor meat-lovers!!
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept