Hors D' Oeuvre Met Krab

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De room voorzichtig kloppen en wegzetten. De krab uit het blik halen en uit laten lekken. Boter, zout en peper, kaas en krab in de keukenmachine of mengbeker pureren zodat het een dikke vloeibare massa wordt. Citroensap en cognac toevoegen en verder mengen. Vervolgens de geklopte room toevoegen en er voorzichtig doorscheppen tot een homogene massa. Overdoen in schaaltjes en 3 tot 4 uur voor het opdienen in de koelkast laten staan. Serveren met een salade van witte of rode kool of groene sla.

Hors D' Oeuvre Met Krab is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ei-hors D'oeuvre
30-60 min -
Bekijk recept
Feestelijke Hors D'oeuvre.
30-60 min -
Bekijk recept
Hors D'oevre Van Yoghurt (cacik)
0-10 min -
Bekijk recept
Hors D'oeuvre Van Eieren
0-10 min -
Bekijk recept