Scampies Saganaki.

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1maak de olie heet in de hapjespan,
  • 2smoor de ui, knoflook en paprika aan tot de ui glazig wordt,
  • 3haal de pan van het vuur en voeg paprikapoeder, cayennepeper, kaneel, zeste en suiker toe,
  • 4flamberen met Metaxa,
  • 5afblussen met tomatenpulp,even door laten koken,
  • 6scampies toevoegen en even mee laten smoren tot ze gaar zijn,
  • 7op dikte laten indampen of afslappen met water/visbouillon/tomatensap,
  • 8op het laatst de blokjes feta meekoken zodat ze niet geheel oplossen in de saus,
  • 9versieren met schijfjes citroen en een toefje peterselie.

Scampies Saganaki. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Harika-eieren (saganaki me feta kai avga)
20 min
Bekijk recept
Feta Saganaki
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen Saganaki
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Gratin Van Zeevruchten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampies In Lookboter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampie's Met Kiwi Op De Bbq
20-30 min -
Bekijk recept