Indiase Kerrie Garnalen

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de garnalen en verwijder het zwarte darmkanaal, staart laten zitten. Smelt boter in een middelgrote pan en bak de ui zacht. Voeg knoflook, kerriepoeder en bloem toe en bak zachtjes, al roerende tot de ui met de bloem bedekt is. Voeg van het vuur af geleidelijk de melk, nootmuscaat en de paprikapoeder toe: roer tot een gladde massa. Verhit al roerende de saus tot hij zachtjes kookt en begint in te dikken. Voeg de garnalen toe en als laatste de sherry, verhit alles nog ca. 2-4 min.

Indiase Kerrie Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept