Räksmörgås

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de fijngesneden eieren, garnalen en dille in een kom, naar smaak een beetje zout en peper (wees er een beetje voorzichtig mee!) en alles goed door elkaar mengen. Dan een flinke eetlepel mayo erin en roeren. Het mengsel moet net smeuig worden, net niet uit elkaar vallen (moet ZEKER NIET op zon garnalensalade lijken die je in supermarkt kan kopen). Het mengsel moet eigenlijk een beetje "groen zien" van de dille. Het mengsel goed af laten koelen in de koelkast tot gebruik. Dan verdelen over sneetjes - al dan niet geroosterd - gewoon wit brood. Broodje opmaken met een partje citroen (die je lekker kan uitknijpen) en als ik verse dille heb, doe ik daarvan ook een takje op.

Räksmörgås is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker