Romige Garnalensoesjes

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Houd 16 garnalen apart voor garnering en hak de rest. Laat de boter smelten in een pan en roer de bloem erdoor, gevolgd door bieslook, cayennepeper en zout en peper naar smaak. Laat al roerende 4 minuten zachtjes bakken. Neem de pan van het vuur en klop er langzaam de melk door. Zet weer op het vuur en kook al kloppende tot de saus dik wordt. Klop in een kom de eierdooiers en ketchup door elkaar. Roer hierdoor 1 eetlepel van de hete saus. Temper het vuur tot zeer laag en voeg dan al roerende het eiermengsel aan de saus toe. Neem de pan van het vuur wanneer de saus begint te binden en klop nu de room erdoor. Voeg de gehakte garnalen en erwten toe. Het mengsel moet na deze toevoeging tamelijk dik zijn.

Romige Garnalensoesjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige Garnalensoesjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept