Fruits De Mer A La Turque

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers de sinaasappel uit. Laat de fruits de mer uitlekken. Speol de vissitukjes af en doe ze in een kom. Snijd de schoongemaakte paprika in kleine blokjes. Snijd de olijven doormidden. was en droog de sla. Meng het sinaasappelsap, de olijfolie, olijven en de tenen knoflook uit de knijper door de vis. Verdeel eerst de sla en dan de vis over 4 glaasjes. Garneer het gerecht met ansjovisrolletjes en hete pepertjes

Fruits De Mer A La Turque is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruits De Mer A La Turque
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tomatenvissoep
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept