Laat de gelatine weken in koud water. Scheid de eierdooiers van het eiwit en zet dit laatste opzij. Klop de dooiers met de room. Bereid een dikke bechamel: laat de boter smelten, voeg 75 gr bloem toe, laat al roerend blond kleuren. Voeg dan geleidelijk de melk toe onder voortdurend roeren en breng aan de kook. Wanneer de saus indikt, de uitgelekte gelatine toevoegen. Kruiden met een weinig zout en peper. Van het vuur af de room en eierdooiers toevoegen. Meng er de garnalen door. Breng op smaak en giet dit mengsel in een ingeoliede schotel. Zet deze pasta een 12 tal uur in de koelkast. Klop het eiwit met een vork. Snijd porties deeg uit, haal ze door de bloem en door het eiwit en ten slotte door het paneermeel. Bak de kroketten in de frituurpan op 180?C en dien meteen op met gefrituurde peterselie en partjes citroen.