Gegratineerde Mosselen Met Kaas

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst de kruidenboter. Meng daarvoor een geperst teentje knoflook, gehakte peterselie, zout en versgemalen peper door de boter. Was de mosselen. Kook ze 5 minuten in de witte wijn met het bouillontablet. Schep regelmatig om. Haal de mosselen los uit de schelpen en leg ze hierin terug. Verdeel ze over 4 ovenvaste schaaltjes of borden. Leg klontjes kruidenboter op de mosselen en strooi de geraspte kaas erover. Schuif het gerecht daarna even onder een hete grill (of voorverwarmde oven van 200 ?C) totdat de kaas licht gesmolten is.

Gegratineerde Mosselen Met Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept