Gevulde Portabello's Met Spinazie En Geitenkaas

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de stelen van de paddestoelen, het sjalotje en de knoflook fijn en zweet dit even aan in een scheutje olijfolie. Voeg dan de pijnboompitjes toe, bak dit even mee en meng dit door de spinazie. Snijd de tomaten in reepjes, de geitenkaas in stukjes en hak de tijm fijn. Meng ook dit door de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Dep het vocht van de paddestoelen, vul ze met het spinaziemengsel en zet dit nog 10 minuten terug in de oven tot alles door en door warm is.

Gevulde Portabello's Met Spinazie En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept