Herfstsalade Met Portobello's

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Scheur grote bladen sla eventueel kleiner. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin en leg ze op keukenpapier. Klop een dressing van de azijn, 3 el druivenpitolie, de kruidenolie, zout, peper en mosterd. Wrijf de paddestoelen schoon en snijd ze in plakken van 1 cm. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak hierin de spekjes lichtbruin en krokant. Schep de spekjes uit de pan. Bak de paddestoelen in het spekvet in 4 min. bruin en gaar. Bestrooi ze met zout, peper en tijm. Meng de sla met de dressing en verdeel die over 4 borden. verdeel de spekjes, pijnboompitten en paddestoelen over de sla.

Herfstsalade Met Portobello's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept