1 Verwarm de oven voor op 200 ?C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Pel de uien en snijd ze in dunne partjes. Snijd de champignons in vieren en de shii-takes en/of oesterzwammen in reepjes
2 Verhit de olie in een koekenpan en roerbak de ui en paddestoelen al omscheppend in 3 minuten bruin. Voeg zout en peper toe
3 Vet een lage taartvorm (doorsnede 26 cm) in. Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap 3 cm groter dan de vorm. Bekleed de vorm met het deeg. Leg de plakken ham op de bodem
4 Meng de koffieroom met de Maggi 4-Kazen Saus. Verwarm dit al roerende tot een mooi gebonden saus. Neem de pan van het vuur en roer de eieren erdoor. Schenk de saus in de taartvorm en verdeel het paddestoelenmengsel erover
5 Bak de quiche in ca. 35 minuten goudbruin en gaar