Lauwe Shii-takesalade Met Geitenkaas Engeroosterde Sesamzaad

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de sesamzaadjes snel in een droge tefalpan lichtbruin en laat ze afkoelen op bakpapier. Rol het kaasje door de sesamzaadjes en bewaar de resterende zaadjes om later over de salade te strooien. Was en droog de sla en scheur voorzichtig in stukken. Borstel de paddestoelen schoon en halveer ze. Bak ze in wat sesamolie in ongeveer 5 min. lichtbruin, blus ze af met een scheut sherryazijn en breng ze op smaak met wat peper en zout.

Lauwe Shii-takesalade Met Geitenkaas Engeroosterde Sesamzaad is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept